Att presentera företagspresenter till kunder och affärspartners är ett bra sätt att stärka relationerna och förbättra varumärkeskunskapen. Gåvor är också ett bra sätt att belöna anställda för prestationer och uppmärksamma milstolpar i karriären.

När du väljer företagspresenter är det viktigt att välja saker som är praktiska och tankeväckande. Om en klient är en ivrig golfare, förse dem med tryckta golfbollar eller klubböverdrag. Om anställda älskar att grilla, förse dem med grillverktyg med er logga eller ett personligt förkläde.

Alla tycker om att få en hänsynsfull gåva som visar att givaren är medveten om deras hobbyer eller livsstil. Även om presenterna inte behöver vara dyra, bör de vara av god kvalitet så att mottagarna kan njuta av dem under lång tid.

Det finns många tillfällen som är perfekta för företagspresenter. Några av de främsta tillfällena inkluderar: välkomnande av nya anställda, kunder eller affärspartners, årsdagar för anställning, en befordran och prestationer, tackpresenter, födelsedagar och helgdagar.

Välkomstgåvor:

Att tillhandahålla presenter till nyanställda, anställda, affärspartners och kunder är ett bra sätt att stärka relationerna. Populära objekt inkluderar anpassade USB-enheter, tryckta T-shirts, tryckta pennor och anteckningsblock, miljövänliga tygväskor och dryck.

Presentkorgar är idealiska välkomstgåvor.

De kan fyllas med gourmetmat; kaffe, te och muggar; märkeskläder; skrivpennor, anteckningsblock  , elcigg , cigar, vine och tillbehör till skrivbordet; eller datortillbehör som en personlig musmatta och en tum-enhet.

Uppmärksammande presenter:

Att belöna medarbetare med gåvor som erkänner deras ansträngningar och prestationer är ett bra sätt att skapa stark lojalitet. Inte bara uppskattar anställda att deras ansträngningar uppmärksammas, gåvor kan också motivera andra anställda till att göra ett bra jobb.

Uppmärksammande presenter kan tillhandahållas för alla typer av anställdas prestationer. Några av de vanligare orsakerna är att personen satt försäljningsrekord; exemplifierande kundservice; eller att det löst besvärliga problem. Att tillhandahålla detta är ett prisvärt sätt att visa uppskattning.

Tackgåvor

Att uttrycka sitt tack med affärspresenter kan ta dig långt vad gäller att bygga livslånga relationer. På dagens konkurrensutsatta marknad är det viktigare än någonsin att uttrycka uppskattning för ett väl utfört jobb och kundlojalitet.

Det är en bra idé att lägga till företagslogotyper, en slogan eller kontaktinformation, men gå inte för långt. Håll varumärket till ett minimum och gör intryck genom att tillhandahålla något unikt och praktiskt.


Categorised in: Aktiviteter, Design, Idéer, Livsstil

Leave a Reply